Anlita en ProStaffer!

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Testa ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov.

Fyll i vårt uppdragsformulär så kontaktar vi er så snart som möjligt för stämma av alla detaljer. Ni är naturligtvis minst lika välkomna att ringa oss direkt.

Ibland är den kulturella aspekten mycket viktig. Hur väl passar konsulten in i företagets kultur? Ibland är pris viktigast, ibland kompetens och erfarenhet, ibland alla delar. Vi lämnar ingenting åt slumpen.

Vi identifierar rätt individ för uppdraget. Efter våra intervjuer och säkerställandet av kompetens träffar ni konsulten och bildar er en egen uppfattning.

När alla parter är nöjda startar uppdraget. Uppdraget kan förlängas eller avslutas tidigare efter önskemål. Vi har en veckas uppsägningstid åt båda håll.

Några fördelar:

Toppmotiverade konsulter

Konsulter som själva valt att vara konsulter

Alla fördelar med att gå genom ett bemanningsföretag

Service i världsklass

Absolut spetskompetens

Flexibilitet

Snabb leverans

Gör en förfrågan nu:

Observera att denna förfrågan är kostnadsfri och du binder dig inte till något avtal!


Vi behöver dina kontaktuppgifter...

Observera att denna förfrågan är kostnadsfri och du binder dig inte till något avtal!

Verksamheter inom Happy Group

Trött på dyra bemanningsföretag som inte levererar det som utlovats? Prova ProStaffing, vår affärsmodell bygger på att matcha frilanskompetens med ditt företags behov. Vi kallar det “Bemanning 2.0”

HGRec är en rekryteringsbyrå inom koncernen Happy Group. Vi utför kvalitativa, träffsäkra rekryterings- och förmedlingsuppdrag inom alla nivåer och branscher. Med stort kontaktnät, modern teknik och väldigt vass personal hittar vi oftast snabbt din drömpersonal.

ProStaffing

Vår affärsidé baserar sig på att matcha företagets kompetens- och resursbehov med egenanställdas spetskompetens.
Våra konsulter är egenanställda och brinner för sitt område.